yagertherapie

Wat is Yagertherapie®

Heden ten dage zijn er talloze therapievormen. Het probleem bij het veeltal aan mogelijke behandelmethoden is dat veel consumenten door de bomen het bos niet meer zien.

De YagerTherapie®, vernoemd naar dr. Edwin Yager is niet zomaar een methode. De evidence based Yagertherapie® is ruim 40 jaar geleden ontstaan. Het criterium daarbij was; het oplossen van psychische, psychosomatische en fysieke klachten, problemen en stoornissen door het vinden van de oorzaak. M.a.w. het is een oorzaak georiënteerde methode die niet de symptomen bestrijdt maar zich richt op de bron en dat ook nog eens in een relatief kort tijdsbestek. Het bestrijden van symptomen is als het maaien van gras om het onkruid te verdelgen. Het komt echter steeds weer terug totdat men het onkruid bij de wortel verwijderd.

Wat is Yager-therapie®

Yager-therapie®, ook wel Yager-code® genoemd, vernoemd naar dr. Edwin Yager, is een “zachte” therapievorm die zowel losstaand alsook geïntegreerd kan worden in andere behandelmethoden waaronder hypnotherapie.

Kenmerkend voor de Yager-therapie® is dat het probleem of de klacht bij de bron wordt aangepakt waardoor symptomen afnemen of zelfs geheel verdwijnen.

Waarvoor kan de Yager-therapie® ingezet worden?

Yager-therapie® kan ingezet worden bij een breed spectrum van zowel psychische- als psychosomatische en fysieke aandoeningen en stoornissen.

* Stress, Depressie, Burn-out klachten

* Chronische pijnklachten, Migraine, Spanningshoofdpijn

* Astma, Allergieën, Versterking immuunsysteem, fructose-intollerantie.

* Slaapproblemen (inslapen en doorslapen).

* Angsten, Fobieën

* Trauma’s / Posttraumatisch stresssyndroom (PTSS)

* Persoonlijkheidsstoornissen

* Verslavingen (zowel stof- als niet stofgebonden)

* Paniekaanvallen

* Dwangneuroses / Dwangstoornissen

* Seksuele, dermatologische en gynaecologische klachten

* Etc.

Voordelen van een behandeling met Yager-therapie®

* Werkt zonder pijnlijke herbelevingen van trauma’s of negatieve gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld tijdens regressie therapie kan voorkomen.

* Werkt ook zonder dat de Yagertherapeut precies op de hoogte is (of hoeft te zijn) van het probleem en is daarmee een zeer discrete behandelwijze.

* Werkt zonder formele inleiding en trance en is dus verenigbaar met nagenoeg elke geloofsovertuiging.

* Kortdurend, één tot enkele behandelingen volstaan voor bijna elke aandoening.

Moet ik voor een behandeling naar de praktijk komen?

Als je dit zelf prettiger vindt, ben je van harte welkom in onze praktijk. Het is echter voor een goed resultaat niet  persé nodig om naar de praktijk te komen. Yager-therapie® leent zich perfect om online in te zetten.

Doordat je de mogelijkheid hebt in je eigen vertrouwde thuissituatie te blijven, is het voor sommige mensen gemakkelijker om optimaal tot rust te komen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het uitgangspunt van de Yager-therapie® is dat er na één behandeling al resultaat zichtbaar moet zijn. In welk tijdsbestek dat is, is per cliënt verschillend. Soms meteen ná de sessie en soms pas na een paar dagen of zelfs pas na een paar weken. De beste resultaten worden meestal behaalt ná 2 of 3 behandelingen. De behandeling kan ook zonder problemen geïntegreerd worden in een hypnosebehandeling (gedurende een 2e of 3e sessie)

Is de Yager-therapie® ook voor mijn situatie geschikt?

We bekijken altijd samen welke behandelmethode het meest geschikt is voor jouw persoonlijke klachten/probleem.

De behandelingen in onze praktijk komen niet in aanmerking voor (gedeeltelijke) teruggave via de aanvullende zorgverzekering.

  • ❤️WEGENS ENORM SUCCES BLIJVEND IN PRIJS VERLAAGD! ❤️
  • kosten per sessie van €175,- voor €149,99 (incl. btw)
  • duur: 1,5 à 2 uur

boek hier een yagersessie